Nattliv i Stockholm

Bland de bästa rankade trendiga klubbarna i Stockholm

Många barer, klubbar och nattklubbar serverar alkoholhaltiga drycker i allmänhet till höga priser. Stiligt klädda personer är mer benägna att bli insläppta i lyxigare klubbar. Det är viktigt att se proper ut och inte vara full när du försöker att komma in på finare nattklubbar. Det finns mycket man bör tänka på men här kommer några av de bäst rankade klubbarna i Stockholm

Bland de bästa rankade trendiga klubbarna i Stockholm

  • 1900, beläget vid Regeringsgatan 66, centrala Stockholm. Baren och restaurangen 1900 är stilfull och drinkar är gjorda av tall, eldblomma, gräs och äpple, och dessa speciella ingredienser ger en unik smak. Folet i denna bar är i allmänhet stilmedvetna och sofistikerade samtidigt som de erbjuds en mängd cocktails och ekologiska öl.
  • Akkurat, beläget på Hornsgatan 18 11820 Stockholm. Denna bar är känd för att vara en av de mest fullbokade, med en mängd olika öl. Från mer än 20 kranöl till flasköl från olika delar av världen. Detta är också puben där whiskeyälskare kan välja mellan över 400 typer av whisky. Inredningen är särskilt utmärkande brun i färgen och ibland spelas liveband på helgerna på denna plats.
  • Berns, i Berzeli Park i Stockholm. Byggnaden är från 1800-talet och har en cocktailbar, ett modernt hotell, en Conran-designad restaurang, en röd loungebar dekorerad med låga soffor. Mycket populär bar som de flesta Stockholmsbor besökt någon gång under livstid.
  • Bistro Jarl, belägen på Birger Jarlsgatan 7, 111 45 Stockholm. De besökare som ofta har den här franska bistro som favorit tenderar att vara rika och jobba inom media eller som advokater. Det har ett, dock läckert barområde och det är lämpligt att boka in sig förväg, eftersom antalet platser är begränsade.
  • Bitter Bar, finns på Linnégatan 59. Denna bar är känd för att tillgodose olika typer av nöjesälskare, till exempel för dejting, för att umgås med kompisar eller koppla av efter jobbet. Denna bar tenderar att servera söta cocktails och några anmärkningsvärda är jordgubbsdaiquiris, främst gjord av rom, limesaft och socker eller annat sötningsmedel.

    Bland de bästa rankade trendiga klubbarna i Stockholm
    Bland de bästa rankade trendiga klubbarna i Stockholm

Priser

Vad som är och inte är dyrt är subjektivt. Så istället för att jag berättar, är det bättre att ge dig lite bakgrundsinfo så att du kan besluta själv vad du vill ha i förhållande till priset.

En billig öl på en pub i Stockholm skulle kosta ungefär 50 kr. Det motsvarar ungefär 5 EUR, 4 pund eller 5 USD. Och det skulle innebära en riktigt billig öl, inget fint. Det finns platser runt Stockholm som kallas dykbarer där du kan hitta de billigaste dryckerna. Dessa ställen är högljudda, men om du inte är för picky är detta den perfekta starten på din utekväll. Lion Bar på Sveavägen och Baras Backe på Götgatan är två av våra favoritval. En annan lösning skulle vara att köpa ett par öl från ditt lokala Systembolag och dricka med dina vänner hemma innan du går ut. Med detta kan du spara in lite och spenderar mindre i baren. Men låt oss vara ärliga, hur många gånger har det fungerat, eller hur? Men du väljer.

Det finns som nämnt fantastiskt barer is Stockholm och det finns många fler som vi skulle kunna skriva om. Dessa är dock de mest populära barerna.